Több száz modell van a szivattyú webáruház kínálatában

Szponzorált tartalom

Szivattyú

A víz az életünk elengedhetetlenül fontos része. Vannak olyan helyek, ahol nem lehet vagy nem szeretnének vezetékes vizet fogyasztani. A szivattyú webáruház jelenlegi működésének szempontja alapján, hatféle típusú szivattyút kínál.

Kerti-, házi vízművek, búvár-, keringető-, szennyvíz szivattyúk, valamint hidrofor tartályok különféle modelljeit. Ezen belül, különféle kapacitású berendezések találhatóak.

Minden modell leírásában megtalálható a motor teljesítménye, az emelőmagasság és szállítási teljesítmény, amelyek a szivattyú webáruház berendezéseinek lényeges adatai. Amennyiben a felsorolt adatokon felül további információk is szükségesek a vásárlás előtt, a tapasztalt munkatársaink mindenkinek a rendelkezésére állnak, hiszen sokéves gyakorlat van mögöttük.

Egy adott termékre kattintva, további információk jelennek meg a szivattyú webáruház termékoldalán. Közel 30 gyártó terméke választható ki és vásárolható meg. Az oldalon ingyenes hívó is található, amin keresztül a munkatársak segítségét lehet igénybe venni.