Az álmok netovábbja: az ipa mentes székhelyszolgáltatás.

Szponzorált tartalom

ipa mentes székhelyszolgáltatás

ipa mentes székhelyszolgáltatás

Az iparűzési adó mentesség hallatán minden vállalkozónak felcsillan a szeme. Ezen nem is lehet különösebben csodálkozni, hisz egy kivételesen jó megoldás, de persze nem mindenkinek. Megéri jó alaposan átgondolni – lehetőleg egy hozzáértővel, mondjuk egy könyvelővel megvitatni, hogy valóban szüksége van-e az adott vállalkozásnak erre a fantasztikus lehetőségre.

Az optimális döntés érdekében érdemes pontos kalkulációkkal számba venni, hogy a vállalkozásnak nagyjából mennyi az iparűzési adója. Ezenkívül az is fontos kitét, hogy az adott cég rendelkezik-e még pluszban telephellyel, illetve fiókteleppel is. Ugyanis amelyik cég a székhellyel nem megegyező helységben rendelkezik plusz telephelyekkel, annál az iparűzési adó megoszlik az adott települések közt, s így már nem biztos, hogy a vállalkozó jól jár.

Csak akkor tudunk felelősségteljesen dönteni, ha mindezt átgondoltuk. Mindenesetre a szekhelyszolgaltatas24.hu által nyújtott ipa mentes székhelyszolgáltatás egy olyan településen található, mely számos multinacionális cég bizalmát elnyerte már.

Ez a település pedig nem más, mint a pest megyei, dabasi járásban megtalálható Újlengyel. Az M5-ös autópályáról könnyen megközelíthető település stabil önkormányzatának köszönhetően adóoptimalizálásra kiváló adottságokkal rendelkezik, mely roppant népszerűvé tette a vállalkozások körében.

A szekhelyszolgaltatas24.hu fél éves, egy éves, valamint két éves szolgáltatási csomagokat kínál az újlengyeli ipa mentes székhelyszolgáltatása esetében is.

A szekhelyszolgaltatas24.hu ajánlatai azonban nem merülnek ki az olyan általános szolgáltatásokban, mint a hozzájáruló nyilatkozat elkészítése, a cégtábla kihelyezés, illetve a postai küldemények átvétele, ugyanis a cég további extrákat is ad. Ezek közt megtalálható a vállalkozásoknak a székhelyére beérkezett levelek beszkennelése és az arról történő tájékoztatás. Ezen túlmenően a leveleket minden hónap elején egy alkalommal ténylegesen, fizikailag is eljuttatják a vállalkozók kezéhez, az általuk megadott címre elpostázva.

Ezen túlmenően lehetőség van havi egy alkalommal tárgyaló helyiség igénybevételére, valamint a hivatalos iratok megőrzésére is a székhelyen, mellyel egy valódi irattárat alakítanak ki részünkre az újlengyeli iparűzési adó mentes székhelyen.