Macska kaparófa többféle kivitelben

Szponzorált tartalom

Macska kaparófa minden cicának

Aki macskát tart, az biztosan szembesült már a karomélesítés problémájával. A macska kaparófa azonban tartósan megszabadít minden gazdit ezektől a gondoktól. A cicák karma folyamatosan nő, amit valahol, valamin el kell koptatniuk.

Nincs is tökéletesebb erre a célra, mint a fák törzse, azonban bent a lakásban macska kaparófa nélkül, a drága bútorokon fogják gyakorolni, ezt a rájuk jellemző tevékenységet. Nem túl szép látvány egy összekaristolt asztalláb látványa, nem beszélve a kanapé szétszaggatott kárpitborításáról.

A macska kaparófa azonban tökéletesen ellátja a feladatát. A kialakításának köszönhetően, egyenesen imádják és előszeretettel élesítik ezen a karmaikat. A kínálatban találhatóak egyszerűbb változatok és akadnak olyanok is, amelyek külön fekhellyel és játékokkal vannak ellátva, ami szintén vonzó lesz a cicusoknak.

A macska kaparófa kiváló szórakozást, pihentető fekhelyet biztosít. Az elcanino.hu weboldalon izgalmas modellek közül lehet kiválasztani a megfelelőt, ami biztos a macskák kedvencévé fog válni.