Életünk nagy lépései.

Szponzorált tartalom

Pannon Safe

Pannon Safe

Számos olyan pillanat, fordulópont, életesemény létezik, amit „nagy lépés”-nek nevezünk. Most, hogy menyasszony lettem, nem olyan rég össze is költöztünk párommal és csak úgy pörögnek körülöttünk a fontos, nagy események. Kifejezetten élvezem ezt az aktív időszakot. Most eljött az a pont is, amikor le kell ülnünk és át kell beszélni a közös kassza dolgot, hogy ki hogyan gondolkodik a pénzügyekről, milyen rövid és hosszú távú tervei vannak. Nagyon gördülékenyen ment a megbeszélés, ha egyáltalán lehet így nevezni. Abban állapodtunk meg, hogy mind a kettőnknek marad saját kasszája, és mind a ketten bizonyos százalékot a közösbe is bele fogunk tenni. Természetesen a lakást, rezsit, internetet, ételeket, közös programokat együtt fizetjük igazságosan elosztva. Ha pedig valamelyikünknek csak úgy megtetszik egy ruhadarab, egy könyv akkor azt magának fizeti a saját büdzséből.

Abban is megegyeztünk, hogy a biztosításainkat, hiteleinket, megtakarításainkat hogyan fogjuk kezelni. Vőlegényem ismert egy céget, a Pannon Safe Kft-t, akikben maximálisan megbízott. Megállapodtunk hát, hogy minden pénzügyi műveletünket rajtuk keresztül fogjuk végezni, mert nagy előnye, hogy így egy helyen lehetnek pénzügyeink, nem pedig össze-vissza, itt is ott is. Ő már ismerte ezt a céget, mert pár évvel ezelőtt segítettek neki egy hitelfelvételben, és akkor is emlékszem, hogy nagyon dicsérte őket. A Pannon Safe az a cég, ahol biztonságban lehetnek pénzügyeink, és úgy véljük ez is egy nagy lépés a közös életünkben. Ráadásul egy nagy, tudatos, okos döntés, és kifejezetten élveztük, hogy teljes mértékben egyet tudtunk érteni ezekben a témákban is.

Átbeszéltük még, hogy milyen megtakarításokat, milyen hiteleket és biztosításokat kötnénk a közeljövőben, hogy ha fel is keressük a Pannon Safe munkatársait, akkor már konkrét kérdéssel tudjunk eléjük állni. Másoktól is azt a visszajelzést kaptuk, amire számítottunk, és amiket mi is igazolni tudtunk, hogy a cég szolgáltatásai magas minőségűek. Ez nem meglepő, hiszen már több mint 20 éve vannak a piacon, aktív szereplői annak és egy egészen kicsi mikro vállalkozásból nőtték ki magukat, fejlődtek, erősödtek és váltak egyre stabilabbá az évek során. Rengeteg ügyféllel rendelkeznek, akiknek több mint 90%-a másoknak is ajánlaná a céget, ugyanennyien dicsérték a munkatársak profizmusát, gyorsaságát és segítőkészségét, valamint, hogy a cég mindig elérhető, és legközelebb is, ha pénzügyi döntést kell hozni, akkor a Pannon Safe-t fogják választani.

Megbeszéltük, hogy először kötünk lakásbiztosítást a cég által, amiben egyébként óriási a tapasztalatuk, mert több mint 40 ezer lakásbiztosítást kötöttek már náluk. Abban is megegyeztünk, hogy a kötelező biztosítást is itt kötjük, amit jelenleg a cég 130 ezernél is többet kezel. Végül valamennyi hitelre is szükségünk volt, pontosabban szabad felhasználású hitelre, és a Pannon Safe segítségével gyorsan és nagyon egyszerűen tudjuk majd megtalálni azt, aminek a feltételei, a törlesztője a legjobban meg fog felelni számunkra. Mi ugyanis a rengeteg kínálat, a sok hitelező közül nem hiszem, hogy magunk meg tudnánk találni a legmegfelelőbbet, hiszen nem is ismerjük mindet. Plusz az utasbiztosításainkat is itt fogjuk kötni, mert rengeteget utazunk, és lassan itt a nászút is, ahová muszáj lesz biztosítást kötni.

Izgatottan várjuk mind a kezdődő közös életünk mindenapró mozzanatát, mind pedig a közös tervezés eredményét is.