B&C póló klasszikus formában

Szponzorált tartalom

B&C póló

Nagyon körültekintőnek kell lennie a megfelelő reklámajándék kiválasztásakor. Ilyen esetekben igen fontos a jó minőség, ezért csak megbízható helyről vásároljon! A cegespolo.hu oldalon kapható B&C póló hímzett emblémával együtt kérhető.

Igazán tartós, ezért éveken keresztül hordató. Kizárólag pamut felhasználásával készült, tehát biztosan nem irritálja a bőrt. Akár XXXL méret is kapható belőle. A mérettáblázat a honlapról tölthető le, amit alaposan tanulmányozzon át rendelés előtt! A B&C póló ára azon múlik, hogy mennyit rendel belőle.

Érdemes minimum 50 darabot vásárolni, mert így valamivel kedvezőbben veheti meg a legnagyobb méret esetében. A logó több helyre is felkerülhet rá. A legtöbben a mellrészére vagy a hátuljára kérik a feliratot.

A B&C póló tízféle színben rendelhető meg a weboldalról. Az emblémázás árából 3 százalék kedvezményt kap, amennyiben innen vásárol! Természetesen másfajta divatcikket is választhat, mert igen nagy a kínálat. A határidő betartásával fog megérkezni a csomag. Teljesen elégedett lesz a B&C pólóval!