A térelválasztó alkalmas az árnyékolásra

Szponzorált tartalom

Térelválasztó a kertbe

A kert gondozásakor nagy problémát okoz, ha túl erősen süt a Nap. A globális felmelegedés miatt pedig egyre melegebb szokott lenni nyáron. A térelválasztó nagyon hasznos abban a helyzetben, ha árnyékolni kellene a növényeket.

Félig átlátszó formában is kapható a weboldalon, hiszen a fény egy részét átengedi. Zöld, illetve szürke színben vásárolható meg. Nagyon sokféle méretben áll rendelkezésére a térelválasztó. A rögzítése a már meglévő kerítés esetében lehetséges.

Képes átereszteni a levegőt, tehát a szél nem fogja leszakítani. UV-álló formában vásárolható meg az internetről, ezért a napsugarak nem fogják károsítani. A méretre szabása nagyon egyszerű, hiszen akkor sem bomlik szét, ha megvágja az egyik részét.

Az ára baráti, tehát semmi sem áll a megvásárlásának útjában. A térelválasztó minőségére sem lehet panasza, tehát minél hamarabb adja le a megrendelését a kisgazdabolt.hu internetes áruházban! Biztosan nem fogja megbánni, hogy innen vásárolt. Hamar megkapja a csomagját és már neki is kezdhet a kert átalakításának.