A póló rendelés a LOLmarktról a legjobb!

Szponzorált tartalom

póló rendelés

póló rendelés

Történt nemrég, hogy kis családi vállalkozásunk mérföldkőhöz érkezett. Ez azt jelenti, hogy eltelt egy újabb év a nyitás óta, és azóta már az alkalmazottak száma is szépen megnőtt. Igazából már nem is olyan kicsi ez a vállalkozás. Imádtam az egész folyamatot, így hát úgy döntöttem, az alkalmat megtisztelem azzal, hogy csináltatok egy remek csapatpólót meglepetésből.

A lolmarkt.hu jutott először eszembe erre a célra. Sokszor rendeltem már innen, és mindig elégedett voltam. Számos egyedi ajándéktárgy érhető el náluk. Bögrék, pulóverek, pólók is vannak a kínálatban. A humoros pólókat kifejezetten kedvelem. Többször is választottam már közülük egy adott alkalomra, vagy egy adott személynek, ugyanis szakmákhoz vagy eseményekhez kapcsolt darabok is akadnak szép számmal. Minden megajándékozott személy büszkén hordja a saját pólóját!

Mivel a póló rendelés gyerekjáték volt, amikor Kinga leánybúcsújára csináltattunk pólót, nem féltem belevágni. Fel is vettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Nem szeretek telefonálni, de velük minden más. Annyira kedvesek, hogy egyenesen öröm, ha beszélhetek velük.
Most sem csalódtam. Ahogy felvették a telefont, egy kedves hang kérdezte, miben segíthet. Elmondtam az elképzelésem, és már jártak is a fogaskerekek. Mindig segítenek abban, hogy közösen pontosítsuk a póló mintáját illető elképzeléseket. Ez jó, mert én nem vagyok dizájner, sőt, még kreatív sem vagyok kifejezetten, így sokszor elkel a segítség. Ők mindig átlátják percek alatt, hogy mi, hova illene, mekkora és milyen színű legyen a minta.
Ezek megbeszélése után jöhetnek az árak. Mindig egyedi árat kapunk, ha póló rendelésről van szó, hiszen a számtalan egyedi elképzelésre nem lehet egy sablont szabni. Nem kell ettől megijedni. Ha többet készítettünk, gyakran még kedvezményesebb áron is leadhatjuk a rendelést, mint azt most gondolnánk!

Miután mindent megbeszéltünk, csak várnom kellett. A csapatom pólója már készült, és csak pár napot kellett rá várnom. Imádom, hogy itt nem kell hónapokkal előre leadni a rendelést. Persze, kell egy kis idő, hogy valósággá varázsolhassák az elképzelésem, de nagyon rövid határidőkkel dolgoznak.

A póló rendelés remekül zárult. Kiváló minőségű pólók érkeztek, a minta is első osztályú volt.

Alig vártam, hogy odaadjam a csapatnak, és nemhiába: nagyon örültek az ajándékomnak, és úgy éreztem, hogy ez is egy kicsit még jobban összekovácsolt minket.