A filmbéli jelenetek valósággá válhatnak…

Szponzorált tartalom

lánybúcsú vitorlázás

lánybúcsú vitorlázás

Ha az esküvőről esik valahol szó, akkor egyből kezdek álmodozni a tökéletes lánybúcsúról. Mondjuk most már az eljegyzésem óta ez egészen indokolttá is vált.

Már kislányként is nagyon vártam a nagy napot, de azóta ez eléggé átalakult.

Amíg nem történt meg az eljegyzés, addig arról álmodoztam. Arról az eseményről is sokat fantáziáltam és gyakoroltam, hogyan fogom mondani szerelmemnek azt, hogy IGEN – csupa nagybetűvel.

De mióta megtörtént a lánykérés érdekes módon nem az esküvő foglalkoztat leginkább, nem a ruha, a helyszín vagy éppen az ünnepi menü. Teljesen a lánybúcsúra kattantam rá.

És hát úgy, mint eddig mindenről, erről is van egy határozott elképzelésem, hogy milyennek is kell lennie igazán, hogy az örök életemre és barátnőim számára is, feledhetetlen legyen. Nem ám csak jó emlékként, hanem úgy, hogy az legyen az unokáknak mesélve a legmenőbb dolog, ami valaha is történt a mamával.

A tökéletes lánybúcsú kiinduló alapjaként vettem a kedvenc filmemet és átültettem az álomnapba a legfontosabb dolgokat, amik a következőek:

Természetesen a legjobb barátnők jelenléte, minőségi alkoholos italok, vízpart, verőfényes napsütés, menő esti parti rengeteg tánccal.

Ennél többről nem is álmodhat a lány.

A lánybúcsú dátumának közeledtével annyira komolyan vettem saját elképzeléseimet, hogy a kezembe vettem az irányítást és nem hagytam másnak a szervezést. Tényleg szeretném megvalósítani ezt az álmot és nem akarok csalódni. Jó esetben úgyis csak egy lánybúcsúm lesz, nem? Szóval elkezdtem kutakodni a neten és utánajárni, hogyan is tudok mindent megvalósítani. Nem mondom, elég macerás és hát nem is annyira pénztárcabarát ez a dolog…

Amikor kezdtem feladni a dolgot akkor jött az ötlet, hogy ha egy kicsit finomítok, akkor mégis minden megvalósítható lesz, fancy, de mégsem fog egy vagyonba kerülni. Így jött a balatoni lánybúcsú vitorlázás ötlete.

Annyira beleszerelmesedtem a gondolatba, hogy rákerestem és egyből a Balaton PRO weboldalán találtam magam a lánybúcsú vitorlázásról olvasgatva.

Annyira profi ajánlataik vannak, hogy nem akartam hinni a szememnek. Mintha gondolatolvasók lennének.

De mi is a Balaton PRO?

A lehető legjobb párosítás azt illetően, ahogyan lehet ötvözni a rendezvényszervezést a vitorlázással. A siófoki bázisú cég saját hajóflottával rendelkezik, melynek vitorlásai bármely Balaton parti Bahart kikötőben kiköthet.

Olyan területekre specializálódtak, mint például a horgászat, különféle sétahajókázások, különleges privát rendezvények vagy csapatépítés.

Mindegyik témához külön-külön többféle előre vázolt ajánlattal találkozhatunk. Ehhez pedig csak a weblapon található megfelelő fülre kell kattintani.

Mindegyik általuk szervezett rendezvényhez esőnapot is biztosítanak, ami egyféle garancia. Ez akkor vehető igénybe, ha az idő minden számításunkat keresztül akarná épp húzni.

Elérni a céget mindennap van lehetőségünk akár telefonon is. A heti 7 napból, ugyanis mindegyiken ügyfélszolgálat fogadja a beérkező hívásokat.

A gyorsított árajánlatok kérése esetében pedig 24 órás válaszadási idővel dolgoznak, így nem kell tövig rágni a körmünket, azon izgulva mi lesz az általunk tervezett programmal.

Helyileg pedig, ahogy írtam is, Siófokon találjuk a Balaton PRO-t, méghozzá a Vitorlás utcában.

De ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne a rendezvényünk kiindulási vagy épp indulási helye egy másik Balaton parti város. Csak jelezzük efféle igényünket a Balaton PRO munkatársának és minden kérésünknek eleget tesz.

Visszatérve a lánybúcsú vitorlázás ötletemre 3 kidolgozott csomagot is találtam a Balaton PRO weboldalán.

A külön a lánybúcsúra fókuszáló oldalon első körben az esemény fontosságát boncolgatják, amivel én is teljesen egyetértek. A hangulatot lefestve írják le a tökéletesség receptjét, amitől rögtön úgy érezhetjük, hogy már egy vitorláson süt ránk a napsugár.

Ezek után a 3 különféle fantáziaévvel ellátott csomagról olvashatunk bővebben.

Az első ajánlat azoknak a legideálisabb, akik az egész hétvégét erre tudják szánni.

Olyan tartalmas 2 nap vázlatát olvashatjuk, ahol minden álom teljesül.

Érkezés után egy egész teljes napot sétahajózhatunk a Balaton habjai közt külön erre az alkalomra dedikált hajókapitánnyal. És természetesen eközben az italfogyasztás is korlátlan. Az éjszakába vetve a lánybúcsú csapatot pedig a legmenőbb siófoki szórakozóhelyekre segítenek a bejutásban kiegészítve azt különféle italkuponokkal.

A buli után a hajón van lehetőség az alvásra, méghozzá egy privát kikötőben. A feltöltődésre pedig a luxus szállodában van lehetőség, ahol a wellness részlegen regenerálódhatunk az ünneplés után.

A fenti programot természetesen ki lehet egészíteni még más ötletekkel is, mint például a panorámás étteremben való étkezések, vagy egyéb saját igénnyel.

Az árát tekintve, Balaton révén, ez lehet életünk fogása. Ugyanis jelenleg ez megvalósítható 14.900 forinttól egy főnek. Ekkora luxusért hihetetlen egy ilyen alacsony ár!

A következő csomag lényegében megegyezik az előzővel, csak a vitorlázás időhossza változik. Ez azoknak lehet jobb megoldás, akik nem tudnak egy egész napot a vitorlázásra szánni, de mégis minden szeretnének megvalósítani. Ez egyfajta aranyközép.

A csomag részvételi ára pedig még kedvezőbben alakul, ha ezt szeretnénk a barátnőinkkel. Itt a kiinduló ár 10.900 forinttól indul.

A harmadik csomag pedig azoknak a leginkább kedvező, akiket nem hoz lázba a másnapi luxus szállodában igénybe vehető wellness szolgáltatások listája.

Ugyanis minden más 2 óra vitorlázással elérhető már 7.900 forinttól egy fő részére.

Ha variálnánk a csomagok összetételén, mindenképp beszéljünk a Balaton PRO egy munkatársával, hogy milyen konstrukciókkal tudjuk megvalósítani elképzeléseinket. Akár arra is van lehetőség, hogy vitorlázzunk és mi magunk biztosítsuk a cateringet a hajón.

A lánybúcsú vitorlázással a lehető legtökéletesebbé formálásáért a Balaton PRO-t bízzuk meg, aki biztosan tökéletessé varázsolja a saját és barátnőink napját.

De egy valamire még ezek a kiváló szakemberek sem képesek. Az pedig az idő meghatározása.

Ám erre találták ki az esőnapot, jelen esetben inkább esőhelyszínt, amit minden lánybúcsúra biztosítanak. Ez annyit tesz, hogy pocsék idő esetén nem kell kihajózni, hanem a szintén Balaton PRO-hoz tartozó fedett bárban a Balatonra rálátva mulathatjuk el az időt. Ebben az esetben is a jókedv és a korlátlan italfogyasztás garantált.

Mikor pedig végképp elfáradunk Irán a hajó, ahol különféle létszámú társaságok férnek el. A honlapon például található egy videó is róla, hogy ne csak a fantáziánkra kelljen hagyatkozni, ha el akarjuk képzelni milyen is lesz vitorláson aludni.

Engem annyira meggyőzött ez az egész, hogy a lap alján található gyorsított ajánlatkérésnél megadom a kért adataimat, kiválasztom a lánybúcsú opciót, a kívánt dátumot és maximum 24 órát kell várnom arra, hogy valamelyik Balaton PRO munkatárs kezébe vegye az irányítást és megszervezze életem egyik legemlékezetesebb napját.

Ha meg nem bírom a várakozást, akkor csörgök majd a megadott telefonszámok egyikén.

Alig várom a lánybúcsú vitorlázást!