A mákolaj élettani hatása
Szponzorált tartalom
Gyakran azt gondolják az emberek, hogy a hidegen sajtolt olajok túl sokba kerülnek ahhoz, hogy a mindennapi étrend részei legyenek. A hidegen sajtolt mákolaj alacsony árakon jó minőségben beszerezhető a Mannavita-tól, hiszen a hidegen sajtolt mákolaj előállítási módnak az a lényege, hogy a mákban természetesen megtalálható tápanyagok és vitaminok nem veszek el. A hidegen sajtolt mákolaj még egy kissé az ízében is hasonlít a nyers mákhoz.
A mákolaj hatása pedig hatványozottan érvényesül ilyen formában, hiszen az ember nem eszik mindennap mákot, mégis szüksége lehet azokra az alapvető tápanyagokra, amivel az szolgálni tud. A mákolaj jótékony hatása közismert az égő gyomor megnyugtatásában és az idegrendszer nyugalmának visszanyerésében. Régen is mákot adtak annak, aki nem tudott megnyugodni, elaludni. A csontok minőségének fokozásához pedig a mákolaj is besegít, mivel kalciumot is tartalmaz. A vérszegénység ellen is fel lehet lépni vele, mint kiegészítő táplálékkal. Amint láthatja, a mákolaj élettani hatása nagyon szerteágazó.