Nem ráncosodik, bolyhosodik az acryl anyag

Acryl anyag

A Szakatex azért nyerte el a hozzáértők elismerését, mert nem a hagyományos gyártósorokon készített termékeket adja el. A Budapest méteráru nagykereskedés a saját szakembereivel tervezteti a speciális kollekciókat. Az itt dolgozó profik mindig figyelembe veszik a divatszakma legfrissebb irányzatait annak érdekében, hogy a készített méteráru maximálisan megfeleljen az igényeknek és a modern trendeknek. A Budapest méteráru nagykereskedés több mint 10 éves szakmai háttérrel rendelkezik, ezért nem is meglepő, hogy a magyar textilkereskedelem egyik vezető tagjának tekinthető.

A vállalat a raktárában több mint 600 négyzetméteren kínál a vevőknek méterárukat a különféle ruhadarabok elkészítéséhez, legyen az felsőruha, gyermekruha, fürdőruha, tánc, fitnesz, aerobik vagy éppen akármilyen sportruházat. A Budapest méteráru nagykereskedés mérnökei minden egyes nap azon fáradoznak, hogy hónapról-hónapra megújítsák a raktárkészletet, természetesen mindig igazodva a legújabb divathoz. Ennek is köszönhető, hogy a vevő a kínált méteráruk között gyorsan megtalálja a saját szükségleteinek leginkább megfelelőt.

A Szakatexnél a csipke, stressz és pamut matérián kívül a sajátos acryl anyag is megvásárolható. Ezt egyesek poliakrilnitrilként ismerik, azonban Magyarországon talán elterjedtebb és többet használt az akril név. Ezt igen egyedi technikával, petróleumból állítják elő. Rengeteg mindenben hasonlít a gyapjúhoz, azonban sokkal jobb tulajdonságokkal rendelkezik. Az acryl anyag leginkább a téli ruházat elkészítésére alkalmazható, főként azért, mert ennek a fogása puha és jó hőszigetelő képességgel bír, ami a nagy hidegben sokat számít.

Az acryl anyag kifogástalan ellenálló képességét igazolja, hogy ez több év használat után sem kezd el bolyhosodni, és jól bírja a száraztisztítást, valamint a mosást is. Ezeken kívül az acryl anyag a napfénynek is ellenáll. Igazán nagy előnye a gyapjúval szemben, hogy a molyok nem rágják meg. Ez a matéria nem ráncosodik és nem is gyűrődik. Ezért sem csoda, hogy akik egy tartós anyagra vágynak, azok ezt veszik meg a Szakatextől.