Miben tud segíteni az Aviva női torna?

Szponzorált tartalom

Aviva női torna

A statisztikák szerint, sajnos minden nyolcadik nő küzd valamilyen nőgyógyászati betegséggel, ami sok esetben csak kezelhető, de nem gyógyítható, mint például a policisztás petefészek szindróma, aminek oka a hormonháztartás felborulásában keresendő. Az Aviva női torna a hormonszint egyensúlyának megtartásában is szerepet játszik. Ez a speciális mozgásforma segítséget nyújt a test öngyógyító folyamataiban és azok beindításában.

A tanfolyam nem 2 nap alatt ígér csodát, hiszen a saját testünk és szervezetünk megismerése, megértése és a működésének elfogadása hosszabb folyamat, viszont ezek után a tanfolyamot elvégző személy képes lesz arra, hogy felismerje a testének akár legapróbb jelzéseit, ezáltal azonosítsa, hogy mire van igazából szüksége. A magyar fizikoterapeuta által kifejlesztett mozgásforma kifejezetten a betegségek azonosítására és megoldására fókuszál.

A speciális beszorító és ellazító mozgássor a női testrészek normál működésének támogatásával állítják helyre a hormonszintet, aminek következményeképpen, a kialakult rendellenességek és abnormálisan működő folyamatok is helyreállhatnak, megszűnhetnek. A torna hatásos lehet majdnem minden, a hormonháztartás felborulásából eredeztethető vagy arra kiható esetben, mint a nőgyógyászati és urológiai betegségek, a meddőség vagy a pajzsmirigy működésének zavarai. A torna csupán az egyik része a teljes tanfolyamnak, ami magába foglalja a helyes táplálkozás, légzés és testtartás megismerését is, tehát ez nemcsak egy torna, hanem komplett életmód tanácsadás annak érdekében, hogy a gyógyulási folyamat a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb legyen.

A torna pozitív hatásai lehetnek többek között a nyirokrendszeri keringés aktiválódása, az artériás és a vénás vérkeringés fokozódása, valamint az alhasi és kismedencei izomzatok erősítése. A gyakorlatok a teljes testet átmozgatják, ezzel aktiválva annak minden pontját. A rendszeresen végzett gyakorlatok pozitív eredményei széleskörűek, aminek teljes leírása a honlapon megtekinthető.