Itt vásárolható fehér rum

Fehér rum

Nem könnyű eldönteni, hogy milyen szeszesital kerüljön a kosarunkba. Az italneked.hu weboldalon hatalmas kínálatból válogathatunk, tehát elsősorban itt nézzünk körül.

A fehér rum különlegesnek számít hazánkban, hiszen eredetileg a karibi térségből származik. A márkák szempontjából a Bacardi, a Havana, az Old Pascas, a Captain Morgan, a Matusalem és a Ron Varadero termékei közül lehet választani. Az alkoholtartalom 40% körül mozog. A legtöbbször 0,7 vagy 1 literes verzióban nyílik lehetőség a fehér rum megvásárlására.

Sokan azért veszik meg, hogy koktélokat ízesítsenek vele. Barna, illetve fűszerezett formában is be lehet szerezni a weboldalról. Cukornád segítségével készült. Az érlelése évekig tarthat, ennek köszönhetően válik sötétebbé a színe.

Az ára elsősorban a márkától függ, tehát meg kell fontolni, hogy mennyi pénzt lehet szánni a fehér rum megvásárlására. 5-8 ezer forintos összeg között keríthető sor a rendelésre. Csak 2-3 munkanapot kell várni a megérkezésére. Ez az idő egy kicsit hosszabb lehet a külső raktár esetében.